اصلی ترین مصرف این ماده (در حدود 70%) در کشاورزی میباشد،که به عنوان یک ریز مغذی کاربرد دارد.این ترکیب به دلیل خواص آنتی میکروبی که دارد، اغلب به عنوان آفت کش و قارچ کش وهمچنین به عنوان ماده ای برای تامین مس خاک مورد استفاده قرار میگیرد.
کشاورزان و باغداران از این محصول را به عنوان یک کود یا سم استفاده میکنند. تاثیر این کود بر گیاهان را، وضعیت کوپر موجود در خاک و مقدار استاندارد استفاده از این کود با توجه به شرایط خاک مشخص میکند.
مس به وسیله ریشه یا برگ جذب گیاه میشود.این عنصر در گیاه غیرمتحرک بوده و علائم کمبود آن ابتدا در برگهای جوان دیده میشود.سولفات مس اغلب به عنوان ماده ضدقارچ شناخته میشود که از بیماری های گیاهی جلوگیری میکند. سولفات مس برای کنترل بیماری هایی مانند لکه برداشتن برگ ها، رنگ گیاه ،آفت زدگی و زخم پوست سیب استفاده میشود. همچنین در فرآیند تشکیل کلروفیل و فتوسنتز دخالت دارد.سولفات مس میتواند کنترل ریشه گیاه را در دست گرفته و به رشد بهتر و بیشتر گیاه کمک شایانی کند.
به طور کلی با اضافه شدن ترکیب مس به گیاه و اصلاح ریشه، شاهد بازیابی ریشه ها خواهیم بود.
این ماده در کشاورزی به عنوان میکرو مغذی در فعالیت های آنزیمی، فتوسنتز، تنفس، متابولیسم کربوهیدرات ها نقش کلیدی داشته و کمبود آن به تلقیح و تولید میوه و دانه صدمه میزند و باعث سرخشکیدگی درختان، افزایش حساسیت غلات به خوابیدگی و بادزدگی خوشه ها میشود. برای رفع کمبود مس میتوان کود سولفات مس را به صورت محلول در آب یا چال کود به خاک اضافه نمود.
بدون دیدگاه