شما در چاپ، تمامی نوشته ها، حروف، اعداد و تصاویر را می توانید بر روی یک زمینه انتقال دهید. امروزه با گسترش کسب و کارها و رشد محصولات، نیاز به چاپ بر روی آنها نیز افزایش پیدا کرده است. افراد زیادی علاقه به چاپ برند خود دارند. همچنین در دیگر عرصه های گوناگون نیز، این انتقالات صورت می گیرد. کاربرد سولفات مس در صنعت چاپ بسیار مرسوم است. این ماده شیمیایی تمامی محصولاتی که نیاز به چاپ دارند را، به همان شکل که می خواهید در آپادانا پارسه زنجان شیمی انجام می دهد. علیرغم پیشرفت تکنولوژی و صنعت تبلیغات به شکل مجازی، هنوزه صنعت چاپ بیشتر از دیروز مشغول به فعالیت است. همچنین شما می توانید نتیجه نهایی آنها را در محصولاتی چون تقویم و سررسیدها، ست های اداری، استیکرها، کارت های برندها ببینید؛ که همه آنها توسط سولفات مس به چاپ رسیده است.

 

کاربردهای سولفات مس در صنعت چاپ

 

سولفات مس یک سنگ آبی رنگی است که اثر آن را حتماً دیده اید. این عناصر از پرکاربردترین نمک های مس به حساب می آید. به طور کلی کاربردهای زیادی دارد. چون از کاربرد سولفات مس در صنعت چاپ یکی از آنها است. همچنین در صنعت های دیگری مانند کشاورزی هم مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در الیاف های صنعتی نیز به دلیل آبکاری و رنگرزی بیشترین کاربرد را دارد. جالب است بدانید که از سولفات مس در صنعت چاپ به عنوان یک الکترولیت نیز استفاده می کنند که می تواند نقش جذب کننده ماده را بازی کند. این مورد در فرایند صنعت چاپ به چشم می خورد. امروزه به سختی می توان نقش سولفات مس را ندید. در اکثر صنعت های مهم از جمله چاپ بیشترین استفاده را دارند.

لازم به ذکر است که سولفات مس به 3 صورت قابل قابل تهیه است که می توانید برای مطالعه بیشتر به صفحه قیمت سولفات مس مراجعه کنید.

 

انواع چاپ 

 

کاربرد سولفات مس در صنعت چاپ بسیار گسترده است. حتی نحوه چاپ کردن آن دارای انواع مختلفی است. چاپ کردن که به سه صورت تقسیم بندی می شود:

  1. چاپ مستقیم

    در این روش عملیات چاپ به صورت مستقیم با خود محصول در تماس است. روش هایی مانند کلیشه، طلاکوب، نایلوپرینت، سیلک اسکرین و باتیک از مواردی هستند که در چاپ مستقیم صورت می گیرد.

  2. چاپ غیر مستقیم

    سطح چاپ شونده در این روش به طور مستقیم با محصول در ارتباط نیست. ابتدا نقش اولیه به صورت یک لایه بی رنگ بر روی محصول کشیده می شود و سپس همان لایه بر سطح نهایی انتقال داده می شود.

  3. چاپ غیر تماسی

    در این نوع از چاپ، سطح چاپ کننده هیچ تماسی صورت نمی گیرد. بلکه پودر یا جوهر به سطح محصول مورد نظر پاشیده می شود. معمولاً چاپگرهای لیزر بدین صورت کار می کنند.

 

انواع جوهر چاپ

 

  1. جوهرهای مبتنی بر آب
  2. جوهرهای مبتنی بر حلال
  3. جوهر لاتکس
  4. جوهرهای پایه روغن
  5. جوهر UV
  6. جوهرهای ذوب داغ

 

مواد لازم برای جوهرهای مورد استفاده در چاپخانه ها

مرکب ها دارای انواع گوناگونی هستند که در صنعت چاپ بکار می روند. مرکب های دیجیتال، امروزی، مرکب نقاشی، مرکب های پایه بر روغن از جمله مواردی هستند که در چاپخانه ها استفاده می شود. مرکبات که از سولفات مس ساخته شده اند، در این جوهرها بسیار نقش دارد. کاربرد مس سولفات در صنعت چاپ بسیار گسترده است.

 

حال بعد از توضیح موارد بالا اگر خواهان تهیه سولفات مس هستید می توانید به صفحه سولفات مس صنعتی سر بزنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *